Angelique den Doop

Walk the talk!

Na 14 jaar gewerkt te hebben als HR professional, besloot ik in 2008 te starten als ondernemer om mensen te begeleiden die vastlopen in hun leven, worstelen met (eet)verslaving, somberheid, faalangst, stress, burn out, vermoeidheid, rouwverwerking. De eerste 5 jaar heb ik naast mijn eigen praktijk gewerkt bij U center, een GGZ kliniek in het Zuiden van het land.

Body en mind

Vaak vroeg ik mij af wat een eventueel tekort aan voedingsstoffen en een teveel aan toxische stoffen in het lichaam voor invloed heeft op stemming, gedrag en vitaliteit. Dit heeft ertoe geleid dat ik me hierin ben gaan verdiepen. Deed o.a. een opleiding in orhomoleculaire voeding en suppletie en medische basiskennis.

Zo ontstond in mijn werk een mooie combinatie van body en mind.

Hoe het begon

Ik begon mijn carrière als HR-professional. Dat heb ik lange tijd met veel plezier gedaan. Het liefst was ik bezig met het begeleiden van ‘de mens’.

Van 2008 tot 2014 was ik als zelfstandig behandelaar verbonden aan U-center in Epen en werkzaam als counselor/trainer in mijn eigen praktijk.

Al jaren onderzoek ik alles wat te maken heeft met gezondheid en wat iemand belemmert om gezond en krachtig in het leven te staan. Voeding, beweging, invloed van stress, de invloed van onze mind op de keuzes die we maken.

Zelf kwam ik ook de nodige uitdagingen tegen in mijn leven. Ik leerde een ‘gezonde’ relatie aan te gaan met mezelf, me te accepteren om wie ik ben en wie ik niet ben. Ik leerde dat dit een weg is en niet een doel op zich, met nog steeds de nodige uitdagingen, die ieder van ons tegenkomt in zijn of haar leven. Het is een weg van zelf-onderzoek, durven kijken naar jezelf en bewust te worden en blijven van niet behulpzame patronen. Walk the talk!

Mijn werkwijze

Mijn aanpak is helder en duidelijk. We starten met eerlijk te kijken naar het beginpunt A.

Vervolgens definiëren we punt B. Wat is je doel en gaan aan de slag, we onderzoeken welke verhalen (overtuigingen, aannames) je in de weg zitten en hoe je hier anders mee kan omgaan. Het kan ook zijn dat je nog niet helder hebt wat je doel(en) zijn en dat is ook prima. Door aan de slag te gaan wordt voortschrijdend helder wat belangrijk is.

Jouw bijdrage

Wat ik vraag is commitment en bereidheid om heel eerlijk naar jezelf te kijken.

Vitaal en krachtig leven

Mijn achtergrond in het bedrijfsleven, ervaring in een GGZ kliniek, ACT, mindfulness, orthomoleculaire voeding, counseling, persoonlijk leiderschap samen met mijn eigen levenservaring en enthousiasme is een krachtige combinatie om mensen te begeleiden naar een vitaal en veerkrachtig leven.