Your Life Lab

Je hoeft niet ziek te zijn, om aan je gezondheid te werken

Zoals velen van jullie weten ben ik in 2008 gestart met mijn bedrijf time2be. Velen heb ik begeleid, individueel, in groepstraining zowel particulier als in het bedrijfsleven. In 2017 ben ik me gaan bezinnen op mijn bedrijf en miste toch het fysieke stuk in de begeleiding. Ook de naam time2be paste daar niet meer bij, niet voldoende dynamisch. Uiteindelijk werd Your Life Lab geboren. Een lab (lees onderzoek) naar gezonde voeding, bewustwording van mentale patronen die weer leiden tot gezonde keuzes en gedrag.

Time2be

Zoals velen van jullie weten ben ik in 2008 gestart met mijn bedrijf time2be. Velen heb ik begeleid zowel individueel en in groepstraining als particulier en in het bedrijfsleven. Daarnaast  veel ervaring opgedaan tijdens de jaren dat ik bij U center, een GGZ kliniek heb gewerkt. Veel opleidingen gevolgd zoals: counselling, coaching met de natuur, derde generatie cognitieve gedragstherapie (intensieve en lange traject mindfulness en Acceptance and Commitment therapy), chirunning, werkenergieanalyse, ashtanga yoga.

Bezinning

In 2017 ben ik me gaan bezinnen op mijn bedrijf en miste toch het fysieke stuk in de begeleiding. Ik was al lang geïnteresseerd in de relatie voeding en psyche (stemming en gedrag). Ik besloot om me daarin te gaan verdiepen middels orthomoleculaire voeding en suppletie en medische basiskennis. De start van een zeer waardevolle aanvulling en veel nieuwe inzichten.

De naam time2be paste daar niet meer bij, niet voldoende dynamisch.

Your Life Lab

Uiteindelijk werd Your Life Lab geboren. Een lab (lees onderzoek) naar gezonde voeding, bewustwording van mentale patronen die weer leiden tot keuzes en gedrag. Daarnaast ook letterlijk Lab in de zin van bloedonderzoek (zie voor verdere info bij EMB) dat naar het laboratorium gaat, medische thermografie en fitheidscheck. Hierdoor kwam het beste samen. Enerzijds door meer inzicht te krijgen in eigen gezondheid door preventief onderzoek., anderzijds de resultaten/adviezen in praktijk brengen. Om duurzaam resultaat te creëeren is er persoonlijk leiderschap nodig, zelf – management. Wie moet je zijn om resultaat te bereiken en wat zit er nog in de weg?

Mijn aanpak is licht, helder en duidelijk; echter niet altijd comfortabel.

Mijn cliënt is diegene die aan zijn of haar gezondheid/vitaliteit wil werken en bereid is eerlijk naar zichzelf te kijken.

Je hoeft niet ziek te zijn om aan je gezondheid te werken.